Kompanija „Glosarij“ donirala je danas Opštoj bolnici „Danilo I“ na Cetinju respirator, vrijedan oko 20 hiljada eura, koji će dodatno unaprijediti zdravstvenu uslugu u najstarijoj bolnici u državi.

Bolnica „Danilo I“ do sada je posjedovala jedan respirator, a u nabavku novog Prijestonica Cetinje i kompanija „Glosarij“ ušli su i prije zvaničnog širenja koronavirusa u Crnoj Gori.

„U ime građana Prijestonice Cetinje želim da se zahvalim kompaniji Glosarij i njenom vlasniku Branislavu Branu Martinoviću na vrijednoj donaciji. Nije prvi put da gospodin Martinović pomaže svoj grad, a komapniji Glosarij da bude društveno odgovorna“, kazao je gradonačelnik Aleksandar Kašćelan.

On je dodao da se uvijek pamte oni koji su se u vremenima iskušenja izdvojili po dobročinstvima, te da ne sumnja da će i Cetinjani znati da cijene humani gest kompanije „Glosarij“.

I direktorica Bolnice „Danilo I“ Sonja Radojičić zahvalila se kompaniji „Glosarij“ i njenom vlasniku  Branislavu Martinovuću na donaciji.

„Iskreno se zahvaljujemo na vrijednoj i neophodnoj donaciji, koja ja dodatni stimulans za naporan rad i trud koji planiraju i žele da ulože zdravstveni radnici cetinjske bolnice kako bi se uspješno izborili sa novonastalom virusnom epidemijom zajedno sa svim kolegama u državi“, kazala je ona.

Iz saradnje Prijestonice i Glosarija novi respirator za Bolnicu „Danilo I“